لیست اختراعات علي سلماني جلودار
در اين بررسي يك گونه از ماهيان خاوياري ازون برون جهت تعيين زمان ماندگاري مطابق با شرايط موجود (صيد و حمل و نقل در دماي محيط و نگهداري در سردخانه شيلات مازندران) مورد مطالعه قرار گرفت. جهت اجراي پروژه (سال 1373) نمونه برداري از يكصد تخمه ماهي بصورت هاي تازه و منجمد مرحله تونل انجماد 39C -و مرحله نگهداري در سردخانه 20C- به مدت شش ماه انجام شد. براي اين منظور فاكتورهاي ميكروبي شامل شمارش كلي ميكروبها در پوست و نسج شمارش سرما ؟؟ جستجو و شمارش ترتيب كلي فرمها استافيلوكوكوس اورئوس و فاكتورهاي شيميايي از قبيل ازت فرارت (T.V.N) عدد پراكسيد (P,V) افت وزن (W.L) مورد آزمايش قرار گرفته اند. نتايج بررسي آماري نشان مي دهد كه در اثر انجماد و نگهداري ماهي در سردخانه از ميزان ميكروارگانيسم ها بطور معني دار 0.05 >P كاسته شده و مقادير فاكتورهاي فيزيكي و شيميايي افزايش مي يابد. لذا فاكتورهاي شيميايي بعنوان شاخص زمان ماندگاري ماهي مي تواند مورد ارزيابي قرار گيرد. با توجه به نتايج بدست آمده و رعايت كليه دستورالعملهاي معتبر موجود مي توان نتيجه گرفت كه نگهداري و مصرف اين ماهي بمدت شش ماه بالا مانع است و مناسبترين زمان عرضه ماهي پس از يك ماه نگهداري در سردخانه مي باشد.
موارد یافت شده: 1